underholdning til børn på kørselvferien

Sommerferien gik i år til Kroatien, og vi kørte i 20 timer i et stræk, selvfølgelig med små pauser undervejs.

Derfor havde jeg forberedt underholdning til børn på kørselvferien. De fik hver en pose med en notesbog, tegneredskaber og klistermærker. Så de begge havde noget at få tiden til at gå med på den lange køretur.

 

I notesbogen havde jeg udfylde de første sider med et kort over den rute vi skulle køre. Jeg havde også sat nogle billeder ind af stedet hvor vi skulle bo. De sidste mange sider kunne de tegne og sætte klistermærker ind.

Børnene blev godt forberedt på at det var en lang tur vi skulle ud på inden vi kørte hjemmefra. Notesbogen gjorde det dog stadig nemmere for dem at forholde sig til den lange afstand. Det fungerede rigtig godt, at vi kunne vise hvorlangt vi var nået på kortet hvergang de synes vi havde kørt langt.

Udover billeder af stedet hvor vi skulle bo, havde jeg også printet billeder ud af de forskellige seværdigheder vi skulle opleve i løbet af ferien. Dem skulle de dog selv lime i notesbogen. Men det gjorde at de gennem hele ferien kunne genkende rigtig mange af de steder vi besøgte. De brugte faktisk notesbogen gennem hele ferien, så den var helt sikkert forberedelsetiden værd.

 

Underholdning til børn på kørselvferien

 

Underholdning til børn på kørselvferien

 

Underholdning til børn på kørselvferien

 

Udover at have lavet notesbogen havde jeg også pakket en masse små gaver ind til børnene, som de også kunne brænde lidt tid af på. Det kan du læse mere om lige her.

 

Håber du er blevet inspireret til lidt underholdning til børn på kørselvferien

TineSkov

1 comment on “Underholdning til børn på kørselvferien”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *