gratis til og fra kort

Juleaften nærmer sig med hastige skridt. Det er ved at være sidste chance for at få styr på de sidste ting. Jeg er en af de typer, der ikke har styr på noget før i aller sidste øjeblik. Selvom jeg lover mig selv år efter år, at næste jul bliver det anderledes. Jeg vil så gerne være en af de der super tjekkede mødre, der har styr på alle gaver, indkøbslister og hvem der skal medbringe hvad til jul, allerede i november. Er du sådan en, så undskylder jeg allerede nu for at ligge dette opslag op, ALT for sent 🙂 Men jeg lover dig, at mine til og fra kort ligger her endnu næste år.

 

Juletravlhed i butikkerne

Det der irritere mig allermest ved at komme sent ud af starthullerne, er ALLE DE MENNESKER. I lørdags havde vi fået ungerne passet, så vi kunne komme ud og julehygge og handle de sidste julegaver (ok, ikke kun de sidste julegaver – ALLE julegaver). Vi starter med at kører rundt i 25 minutter, bare for at finde en parkerings plads. Derefter skulle vi stå i kø i mellem 10 og 30 minutter i hvert eneste butik, for at få lov til at betale. Heldigvis havde vi god tid, og der er bare ikke andet at gøre end at tage det med et smil og væbne sig med tålmodighed – selvom det er svært.

Nå men da vi kom hjem fra vores handle tur, og jeg havde brugt det meste af 2 timer på at pakke alle gaverne ind, opdagede jeg at jeg havde glemt at købe til og fra kort. Derfor har jeg været igang med at designe mine egne til og fra kort. OG når nu de er lavet, så vil jeg gerne dele dem med dig – se det som en julegave, og spar lidt på budgettet og det sidste julestress (det skal nok komme helt af sig selv alligevel).  

 

Værsgo til og fra kort til dig – KLIK HER!!!

Jeg anbefaler at du printer til og fra kortene på 150-200 g papir, for at det ikke bliver for tynde. Hvis ikke du har det, kan du evt. klister dem på et stykke pap, så holder de bedre formen.

Med det vil jeg gerne ønske dig en rigtig god jul

 

 

 

 

Billede venligst udlånt af: 
Designed by Freepik

TineSkov

2 comments on “Til og fra kort – gratis og lige til at printe”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *