pakkeliste til kør selv ferien

 

Skal i også på kør selv ferie i år?

 

Der er meget at holde styr på, når en familie skal på ferie. Og der er mindst lige så mange ting man skal huske at have med på turen. For at huske det hele laver jeg altid en pakkeliste til kør selv ferien. I år har jeg sat den fint op, så jeg kan dele den med jer. Du finder pakkelisten til kør selv ferien klar til download længere nede på siden.

Jeg går selv i gang flere måneder før vi skal på ferie. Jeg skriver simpelthen alt det ned, som jeg løbende kommer i tanke om skal med på pakkelisten til kør selv ferien – et såkaldt “brain dump”. Det giver et rigtig godt overblik, og gør planlægning nem og overskuelig når tiden til at lave den egentlig pakkeliste til kør selv ferien kommer. 

download pakkeliste til kør selv ferien

Ca. 2 uger før ferien, begynder jeg at kategorisere de ting jeg har fået skrevet op i min “brain dump”. Og ud fra dem kan jeg ofte se om der er nogle vigtige ting jeg har glemt at få skrevet ned. 

Jeg går ikke igang med at finde ting frem eller pakke før dagen før vi skal afsted. Når jeg har min liste er det nemt at gå rundt i hele huset og finde de ting der skal med. Jeg stoler så meget på min liste at, jeg er helt sikker på at jeg ikke glemmer noget vigtigt. På den måde undgår jeg at hele huset roder, de sidste uger op til ferien (jeg er ikke god til rod).  

 

Mine kategorier på pakkelisten til kør selv ferien ser sådanne ud:

  • Ting inde i bilen
  • Diverse fælles
  • Tøj
  • Toiletsager
  • Personligt

 

Jeg laver også altid en liste over alle de praktiske ting, vi gerne skulle nå inden ferien begynder, så som at slå græs, tømme køleskab osv. Og hvis jeg er ekstra presset på tid, sætter jeg en dato på for hvornår opgaven skal være afsluttet på den måde er jeg sikker på at nå det hele.

 

Download pakkeliste til kør selv ferien

Jeg har lavet denne skabelon til en pakkeliste til kør selv ferien, som du kan printe ud og bruge:

Download pakkelisten her

 

Håber listen hjælper dig til et rigtig godt overblik!
Rigtig god ferie

TineSkov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *