Julen kom lidt hurtigere end jeg beregnet i år – og derfor nåede jeg ikke helt i mål med den vigtigste julegave af dem alle – kalender til bedsteforældrene. SÅ derfor har jeg i år, opfundet konceptet nytårsgave…

I vores familie er det efterhånden blevet en tradition at børnebørnene giver en kalender til bedsteforældrene med billeder fra året der er gået i julegave. I år er ingen undtagelse, (bortset fra at det bliver til en nytårsgave). MEN jeg har dog – på grund af tidspress – valgt den nemme løsning i år. Ikke den helt nemme færdig-lavet-på-nettet-løsning – det vil gøre for ondt i mit grafiker hjerte. Men en der ikke kræver så meget grafisk opsætning, men som stadig har det hyggeligt hjemmelavet touch, som jeg elsker.

Jeg har nemlig valgt, at der kun er en enkel side med billeder, som de kan nyde hele året. Kalenderen skifter så lige så stille i bunden gennem året. 

 

 

Kalender til bedsteforældrene DIY guide:

Hvis du kunne tænke dig at gøre mig kunsten efter, har jeg lavet denne DIY guide til dig. Nederst på siden finder du en fil med kalenderen som du kan printe og bruge.

Du skal bruge:

diy guide - kalender til bedsteforældrene

 

 1. Det første du skal gøre er at lave en side med billeder. Du kan bruge word, powerpoint eller en af de mange gratis programmer på nettet – jeg kan anbefale canva.com 
  Du kan også lave det som et scrapbooking ark, hvis du mere er til det.
 2. Print kalenderen som du finder i bunden af dette opslag ud.
 3. Klister dit ark med billeder fast på pappet.
 4. Lav huller i kalenderne med en hullemaskine.
  Vær opmærksom på at hullet kommer til at sidde helt samme sted på alle ark.
  ( jeg fik min mand til at bore hullerne i pappet, for at få et pænt, rundt hul)
 5. Lav et hul i midten, øverst på arket med billeder på, så kalenderen kan hænges op på et søm.
 6. Sæt bog ringene i, og for bind de to dele – wohla, nu har du en fin kalender til bedsteforældrene.

 

HENT KALENDEREN HER!

 

Håber du kommer til at gøre nogle bedsteforældre glade med en fin kalender!

TineSkov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *