MGP fest mikrofon
Music photo created by senivpetro – http://www.freepik.comPå lørdag er der MGP fest i fjernsynet, og vi har sat et stort kryds i kalenderen og inviteret børnenes bedste venner hjem til fest. Så der skal festes igennem med popcorn, slik, snacks og børnedrinks.

Og vi glæder os!

Skal du også holde MGP fest? så læs med her, hvor jeg har samlet en hel masse gode ideer til hvad man kan servere og underholde sig med til årets største børnefest.

Menu

Hjemme ved os står menuen på byg-selv-burger. Men inden menuen blev bestilt, overvejede jeg også hotdogs, pizza, pitabrød og lasagne. De er alle gode børne retter.
Hvis du har lidt mere overskud, kan du også lave en børnebuffet, med frikadeller, mini pizzaer, mini burger, pølsehorn, gnavergrønt og pasta salat.

Background photo created by freepik – http://www.freepik.comDessert

Til dessert laver jeg en isbod, med isvafler, is med forskellige smage, krymmel og flødeskum. Det er jeg sikker på bliver et hit.

Snacks

Når MGP endelig starter kl. 20. Finder jeg popcorn og en lille slikpose til hvert barn frem. Jeg synes det er nemmest at de får en pose hver, end at børnene skal dele tag selv skåle på bordet.

Drinksbar

Jeg laver helt sikkert også en drinksbar til børnene, med masser af farverige drinks. Du kan se mine ideer børnedrinks her.

Underholdning i ventetiden

MGP starter jo som bekendt først kl. 20 – det kan godt være lang tid at vente for børnene. Derfor arrangere jeg et par lege, som jeg kan starte festen med, hvis der bliver behov for det. Det er nemt at finde frem til: stop dans, ballondans og stole dans. Men har man lidt mere tid kan, man også finde frem til Karaoke eller en MGP musikquiz.

Pynt

På DR’s hjemmeside kan man printe alt den pynt, man har behov for til at sætte stemningen til et brag af en fest. Find det her:

https://www.dr.dk/ultra/mgpJeg håber i får en rigtig god MGP fest på lørdag

TineSkov

2 comments on “MGP fest – ideer til børnenes aften”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *