Det har taget mig lige knap en måned at komme igennem de 9 bøger om Journalist Camilla Lind og kriminalbetjent Louise Rick af Sara Blædel. Jeg har stort set sat med snuden begravet i bøgerne gennem hele sommeren. Det har været svært for mig at ligge dem fra mig.

 

Bøgerne er vel skrevet, nemme at læse og forstå, også er de fyldt med handling.

 

Normalt læser jeg ikke krimier, men jeg fik anbefalet bøgerne og gav dem en chance. Det har jeg ikke fortrudt et eneste øjeblik. Bøgerne er så spændende og fængende, at man bliver grebet af dem og hele universet omkring Louise og Camilla. Selve krimi historierne er meget autentiske – til tider barske. Det er nogle meget nutidige politiske emner der bliver taget op i bøgerne som f.eks. æresdrab og aktiv dødshjælp.

Jeg synes det er genialt tænkt af Sara Blædel at hovedpersonerne er veninder, den ene kriminalbetjent den anden journalist. De arbejder ofte på den samme sag, og på den måde får man historien fortalt fra flere vinkler.  Nogen gange ved man noget som hovedpersonerne ikke selv ved endnu. Hvilket giver en god mulighed for at regne sagen ud før Louise Rick.

Det eneste minus jeg kan finde ved bøgerne er, at der ikke er meget kærlighed og de få gange man får et indblik i deres personlige følelser, lukkes man kun halvt ind. Når man som mig, er vant til, kun at læse bøger, hvor de får hinanden til sidst, så kunne jeg godt ønske at Sara Blædel gik lidt mere den vej.

 

Hvis du er blevet inspireret til at læse krimi serien om Louise Rick af sara Blædel, så kan du købe den ved saxo.dk på linket lige her (reklamelink)

 

Jeg kan kun give mine største anbefalinger til serien om Louise Rick af Sara Blædel.

TineSkov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *