FLOW magasin top billede

Lad mig introducere FLOW magasin – et magasin jeg lærte at kende, da jeg var i Holland for ca. 8 år siden. Jeg forelskede mig fuldstændig i det, og for andre papir elskere vil jeg anbefale at kigge nærmere på det.

 

Grafisk layout i moderne 70’er stil

Flow magasin er helt unikt i sin udformning og layout. Der er altid flere forskellige papir kvaliteter i bladet, også er der ofte klistermærker, postkort og andet lækkert. Lige til at pille ud og bruge. Magasinet har sin helt egen tegne stil, og tør at lave alt anderledes. De bruger meget en moderne 70’er stil, men med et meget moderne tuch.

 

Inspiration til din bullet journal

Med deres helt egen steg, har de nogle meget unikke og flotte illustrationer. Men det bedste er at de ikke er bange for at dele ud af deres viden. Der er der ofte en guide til hvordan du lærer at tegne et par ting, ligesom de gør med i magasinet. Hvilket er meget brugbart når man ligesom mig elsker at tegne i en bullet journal.

På Flow magsin’s hjemmeside kan du også finde en hel masse citater skrevet med de flotteste skrifttyper. Her kan man også finde en helt masse inspiration til sin bullet journal.

 

Magasinet har udviklet sig meget de sidste år, og i dag udgives det også på engelsk og tysk. Så meget tyder på at det ikke kun er mig udenfor Holland der er faldet for FLOW.

 

Ud over at være et magasin, har de også en lille webshop, hvor man kan købe diverse papirvarer og notesbøger. Jeg bestiller af og til lidt hjem til hylderne. Og de gange jeg har været i Holland, er der altid røget et eksemplar med hjem i kufferten.

 

Elsker du også skønne papir vare, så tag et kig her…
http://www.flowmagazine.com

 

God fornøjelse, og brug nu ikke for mange penge 🙂

TineSkov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *