Malmø med børn

Med rigtig meget charme og mange flotte bygninger, er Malmö en storby, med alt hvad det indebærer. Her er mulighed for shopping, café-liv og afslapning på en af de mange grønne pletter. Byen er en storby og den fornemmelse følger en hele vejen rundt i byen, her er mange mennesker, larm og trafik. Men på trods, kan en dag i byen sagtens gøres spændende, også hvis man tager til Malmø med børn.

 

 

Temalegepladser

Rundt omkring i Malmø findes der ikke mindre end 20 legepladser. Hver eneste af dem har deres helt eget tema. De ligger godt spredt rundt om i hele byen, men inde i centrum er der ikke længere mellem flere af dem end at man sagtens kan nå flere på samme dag. Det er en god måde både for forældre og børn at komme rundt omkring og se byen.

Du finder en oversigt og kort over de forskellig legepladser her.

Hvis man ikke ønsker at trave byen tynd for at finde legepladser, kan man også nøjes med at besøge folkets park, hvor der er en masse aktiviteter og en stor legeplads – har kan en børnefamilie sagtens få en helt dag til at gå.

 

Picnic 

Park i Malmø for børn

Med kanalerne der løber gennem byen og de mange grønne parker, er der mange muligheder for at finde en grøn plet, hvor man kan nyde sin medbragt mad. Parken omkring slottet er rigtig flot.

 

Malmöhus

På slottet der ligger i Malmø’s centrum er der et stort udvalg af forskellige museer. Det er måske ikke i sig selv en stor oplevelse for børnene. Men bare det at gå på opdagelse i det gamle renæssanceslot kan være en oplevelse for alle aldre.

På slottet findes også et akvarium, hvor man kan opleve alt fra koralrev til tropisk regnskov. 

 

Rigtig god fornøjelse i Malmø med børn

TineSkov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *