magisk oprydning, marie kondo, konmari metoden

 

Magisk oprydning er skrevet af Marie Kondo, en japaner med et kæmpe stort oprydnings gen. Bogen giver nogle rigtig gode råd til, hvordan man får styr på sit hjem. Hvordan man på en simpel måde får skabt orden, så man undgår rod!

 

En inspirerende bog

Jeg er blevet meget inspireret af at læse bogen. Jeg har fået lysten til at mit hjem skal igennem en magisk oprydning. Selvom det mest er ungerne der roder hjemme ved os, er jeg sikker på at jeg med KONMARI metoden kan skabe bedre plads til alle ungernes legetøj rundt omkring, så det ikke roder helt så meget i hverdagen.

 

Der er områder i bogen, hvor jeg er ved at falde ned af stolen af grin. Jeg tror altså ikke at mine strømper bliver kede af det, hvis de bliver foldet ind i hinanden. Eller at nyindkøbt tøj ikke føler sig velkommen i skabet, hvis ikke mærket bliver klippet af øjeblikkeligt. 

 

Magisk oprydning indeholder utrolig meget snak om, hvordan Marie Kondo har elsket at ordne og rydde op lige siden hun var helt lille. Grund ideerne i bogen er super gode og er hele bogen værd. Det bedste tip hun giver er, at man skal tage hver eneste ting i hånden og spørge sig selv om det skaber glæde. Hvis det gør beholder man det og hvis ikke så smider man det ud. Uanset hvem eller hvor man har det fra. Der er faktisk en stor forskel på, at vurdere om man får brug for en ting igen, eller om det skaber glæde.

 

Er den læse oplevelsen værd?

Hvis man kan se igennem fingre med alt hendes snak og ikke så meget facs, så kan jeg klart anbefale bogen magisk oprydning. De tips og pointer hun giver løbende gennem hele bogen er hele læse oplevelsen værd. Er du blevet nysgerrig og har lyst til at læse bogen, så kan den købes ved saxo.dk via linket her. (reklamelink)

 

TineSkov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *