Hej og velkommen til min blog.

Bag kulissen, sidder jeg Tine Skov – 36 år, gift med Rasmus, og mor til to energiske børn Johanne på 7 år og William på 5.

 

Jeg er uddannet grafiker, og det er herfra min passion for papir er opstået. Gennem de sidste år har det udviklet sig til en stor interesse for invitationer, festpynt og festplanlægning. Og nu er det på høje tid, at jeg deler ud af mine fif, til dig og hele blog verdenen.

 

MEN det slutter ikke med invitationer og festplanlægning! Jeg har så mange ting jeg er passioneret omkring (og der kommer ofte nye til), og det skal alt sammen, med tiden, blive en del af min blog, og kan findes under ”Løst og fast”.

 

Udover papirnusseri, grafik og alverdens andre hobbyer, så elsker jeg at rejse. Vi er altid på en større tur hver sommer, hvor vi oplever en masse spændende i de lande vi besøger. Derfor vil jeg også bruge bloggen til at dele ud af mine rejsetips, efterhånden som de opstår. 

 

Kontakt

Skriv gerne en besked i kommentarfeltet under hver blogindlæg – jeg læser og besvare alle henvendelser.
Ellers kan jeg kontaktes på mail@tineskov.dk

Virksomheder er velkomne til at kontakte mig med henblik på et samarbejde. Sponsoreret indhold vil blive markeret med ”Reklame”

 

Copyright

Billeder, tekster eller gratis materialer og guides fra tineskov.dk eller tilhørende sociale medier, må aldrig bruges uden skriftlig tilladelse fra mig. Du må altid gerne linke til min side (og det vil tilmed gøre mig glad)

Overtrædelse af ophavsretten medfører både et erstatningskrav og krav om øjeblikkeligt at fjerne materialet.

 

Tak fordi du er her